ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK

Válasszon otthont, innovatív fejlesztésünkben

INNOVATÍV megoldások tudatos vásárlóknak

Az ECO RESIDENCE fejlesztés Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, közkedvelt területén, Angyalföldön, a XIII. kerület csendes, fáktól zöldellő övezetében valósul meg.

Az Országbíró utca 50-54. szám alatt épülő lakópark a környezethez illeszkedő, azt tiszteletben tartó,  egyedi megoldásai, Angyalföld ezen részének adottságai révén kivételes lehetőséget jelent az új otthont keresők számára. A kitűnő közlekedés, a városközpont közelsége, az ügyintézési lehetőségek széles skálája, az oktatási intézmények közelsége nagyon népszerűvé teszi az otthonkeresők között ezt a lokációt – egyáltalán nem érdemtelenül!

Nem csak lakások, otthonok

Az innováció, a tudatos gondolkodás, a fenntarthatóság elve ma már az ingatfejlesztések során is egy olyan trend, melyből a tulajdonosok sokat profitálhatnak. Az ECO RESIDENCE is ebben a szellemben épül.
Az élhető városi lét megteremtése komplex megközelítést igényel. A környezet tiszteletben tartása csak az egyik eleme ennek a szemléletnek: a mindennapi teendők kényelmes, gyors intézésének lehetősége, a közösségi élet színtereinek közelsége és megléte, a közlekedés, az oktatási, egészségügyi és egyéb intézmények általi ellátottság mind-mind részei a nagy egésznek!

Az ECO RESIDENCE megalkotásakor éppen ezért nem csupán gazdaságosan üzemeltethető, a jövő műszaki elvárásainak is messzemenően megfelelő, minden igényt kielégítő otthonok megteremtése volt a cél. A legmodernebb technológiák, mint például a solar áramellátás vagy éppen az energiatakarékos LED világítás használata mellett a tervezés során ötvöztük a kikapcsolódási, rekreálódási lehetőségek széles skálájával, hogy az otthontartózkodás valóban élmény legyen. Ennek a gondolkodásnak köszönhető az is, hogy a kínálatban szereplő, modern, a mai kor igényeihez igazítottan kialakított beosztású lakások legtöbbjéhez tartozik saját terasz vagy egyéb zöld felület is.

Mindez, az ECO RESIDENCE-ben

Lehetőségek, karnyújtásnyira

Angyalföld ezen része kivételes lehetőséget jelent az új otthont keresők számára! A kitűnő közlekedés, a városközpont közelsége, az ügyintézési lehetőségek széles skálája, az oktatási intézmények közelsége nagyon népszerűvé teszi az otthonkeresők között ezt a lokációt – egyáltalán nem érdemtelenül!

Zöldebb, élhetőbb lakóhely

A környék adottságainak köszönhetően a zöldfelületek, parkok, játszóterek kikapcsolódási, sportolási lehetőségek széles tárháza helyben van, a lakások legtöbbjéhez tartozik saját terasz vagy egyéb zöld felület is.

Solar energia, energiatakarékos LED világítás

A lakópark tervezése, a lakások kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottunk a a környezetet tiszteletben tartó megoldásokra, mint például a solar áramellátásra vagy éppen az energiatakarékos LED világítás használatára.

Teremgarázs

A magasabb életminőséghez, a kényelemhez a közlekedés is hozzátartozik, melynek a közösségi közlekedésen túl az autóhasználat is természetes eleme. A lakópark kialakítása során magától értetődő volt, hogy teremgarázs is kerül kialakításra, ezzel is hozzájárulva az itt lakók komfortérzetéhez.

Modern, gazdaságosan üzemeltethető otthonok

Az ECO RESIDENCE megalkotásakor gazdaságosan üzemeltethető, a környezettel és a környékkel összhangban lévő, a jövő műszaki elvárásainak is messzemenően megfelelő, minden igényt kielégítő otthonok megteremtése volt a cél.

Minőségi kialakítás

Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaiként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Felkeltettük érdeklődését?

Ne habozzon, mert lakásaink nagyon kelendőek a piacon! Találja meg velünk a stílusához legjobban illő lakást!

Galériánk

Kapcsolat

(06-1) 612-3225

info@eltd.hu

1051 Budapest, Szent István tér 11. 7. Em

Preferált kapcsolatfelvételi mód (kötelező)